mandag 24. november 2008

Det nærmer seg desember

-Og det nærmer seg tiden da vi skal få nye vinduer og dører i huset...


Vestveggen bærer preg av tidens tann, og vinduene her er veldig dårlige, panelet på veggen må også byttes ut. Kanskje er ikke desember den beste måneden å bytte ut vinduer og vegger på men det må gjøres litt kjapt så vi håper på godt arbeidsvær for snekkeren i hele desembermåned.

Bildene er fra September, nå ligger snøen rundt huset og trærne er bare..

Fra bakhagen, vi har god plass til hagefester, ripsbærbusker, snømenn eller huskestativ. Den stygge le-veggen som er bygd opp på siden av huset skal foresten rives. De to vinduene er inn til yttergangen vår.


Forsiden av huset. Stuevinduet blir 3-delt med sprosser. Den lille verandaen må nok også vekk etterhvert. Kjellerstua ligger rett under stua(og verandaen), her ønsker vi oss flere og større vinduer slik at stua kan brukes som gjesterom.
I porten er det satt opp stolper murt opp av marmorsteiner. Jeg lurer på om det går ann å ha sånn murfornyer utenpå å få lagd enkle hvite stolper. Utelysene som står oppå er iallefall kjekke.
De røde detaljene på huset, gjerdet og på søppelskuret ønsker jeg å male hvite..

1 kommentar:

Anonym sa...

Det blir fint med hvitt istedet for rødt! Håper det blir bra vær i hele desember så snekkeren får gjort mye, blir nok penere og varmere med nye vinduer :)