fredag 24. april 2009

Kjellerstua- fra mørk furu til lyse vegger...

Kjellerstua slik den var...en studie i kvisthull og dårlig utrørt brun lakk...


Bildet lyver. Blitsen får det til å se lyst ut , men det var det ikke. Så mørkt og dystert, med furugardiner og typiske "hyttelamper" som ga veldig dårlig lys...

Aj aj...Vinduet her skal foresten utvides. Det er lite og smalt og slipper inn bare en glippe med dagslys. Men det får vi ta etterhvert (akkurat nå planlegger vi hovedbadet og det ser ut til å bli litt av et pengesluk)

Døra inn til kjellerstua var brun og gul med utskjærte "rosemal-dekorasjoner" Johnny forsøkte å ta løs de utskjærte platene men måtte gi opp, løsningen ble da å male over...


Rotekjelleren. Foreløpig har dette blitt brukt til å oppevare pakett, flatpakkede møbler og bokhyller. Et skikkelig roterom! Nå blir det tv-stue og "bibliotek" (ha ha høres flott ut sant?)
Og her males det...etter at veggene ble lyse føles det som om gulvet og taket presses sammen, men de skal males de og...Hele huset lukter grunning i dag. Ungene tok jobben med å kvistlakkere veggene i stua og det var gjort på en kveld. Johnny tok taket nettopp og i løpet av helga får vi det kanskje ferdig.



3 kommentarer:

Torill sa...

Blir kjempefint, ingenting er betre enn å male over gulna panel. Du vil ikkje male tregardinene altså? :-) Huff så stygt, kva tenkte dei som hang dei opp på? Synest den treutskjærte døra var fin eg, når den får et strøk til med maling blir det riktig så fint trur eg.

Elisabeth sa...

Det blir veldig fint med hvite vegger, alt ble liksom større nå ;)

artsygirl sa...

beautiful door! I love it!