fredag 12. desember 2008

Det er så artig at folk følger med i oppusningsbloggen min! I dag har to stykker etterlyst ny oppdatering og det synes jeg er helt storveis så her er bilder fra i går:


Arbeidsværet for snekkerne i desember:


NYDELIG!!!



Snø har vi men dagene har vært kalde og klare med en fantastisk fin vinterhimmel



Vi har vært så heldige med været i denne perioden hvor vi har byttet ut vinduene og dørene og tatt av all den gamle panelet på vestveggen. Å bytte ut dette i desember var et sjangsespill men det har gått over all forventning værmessig (nå har vi fortsatt to vinduer og et par dører igjen før alt er ordnet da men.)





Den stygge lille råtne boden som sto ved garasjen er revet, den brune flekken på beggen er merket etter der boden sto. Huset har altså vært brunt en gang- men kommer til å male alt hvitt igjen (selv om jeg synes grått hus med hvite karmer også er veldig pent...). I dag forsvant ytterdøra ut og ny ble satt inn, foreløpig er den bare halvferidg så bilder av den får komme en annen dag.



På vestveggen er all panel byttet ut- heldigvis var det ingen fukt inni veggen eller isolasjonen, det var kun panelet som var litt skadet. De grå plankene er grunnet panel og det er det som er satt inn nytt. Vi maler ikke hvitt før til sommeren..



Huset forfra- også ferdig med panel,vindu og verandadør på plass



Pappa legger panel...Nå er denne veggen også klar så da gjenstår bare inngangspartiet og vinduene her:


Her er siste veggen- et vindu i 1 etg samt ytterdør, to vindu og en balkongdør oppe. Dessuten må balkongen rives og bygges opp igjen. Men snekkeren har lovt å bli ferdig til jul- og det tror jeg han blir også. God helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Innom for å ønske deg ei fortsatt fin førjulstid. Huset blir kjempefint. Å leve på en arbeidsplass er ikke lett, men tipper det er verdt det når alt er ferdig.

Anonym sa...

Ja her var det progresjon! Godt at dere er heldig med været, det har jo alt å si for å kunne jobbe noenlunde effektivt. Huset blir flott og anderledes, en utrolig forvandling.

Anonym sa...

Dere har vært kjempeheldige med været i det siste, ja... Kan nesten ikke huske sist det var nedbør. Og så er huset blitt så fint, ser helt nytt og moderne ut :)

Knitgirl sa...

Takk for hilsener! Ja det er kjipt å leve i rot, men det hjelper litt at det er mørketid- det er ikke alt som vises;-)

Anonym sa...

Ja, du kan tro vi følger med! *Hehe!*

Her går det framover med oppussingen ser jeg! Dette blir bare kjempebra, Malin!

Ha en fortsatt strålende og god advent, og lykke til med oppussingen videre!

*Stoor klem!*